Select your language

ATLAS BANKA AD PODGORICA U STEČAJU

Djel.br.01-3-10994

Podgorica, dana 17.10.2019.godine

Stečajni upravnik Atlas banke AD Podgorica u stečaju na osnovu člana 13 stav 9 i člana 44 stav 2 Zakona o stečaju i likvidaciji banaka objavljuje

J A V N I   P O Z I V

TRGOVCIMA ZA POVRAĆAJ POS TERMINALA I OPREME

Pozivaju se svi trgovci u čijim poslovnim objektima su instalirani pos terminali ATLAS BANKE AD PODGORICA, sada u stečaju, da u roku od 3 (tri) dana izvrše povraćaj pos terminala i prateće opreme Atlas banci AD Podgorica, sada u stečaju. Prednje, u skladu sa članom 25. stavom 4. Ugovora o prihvatanju VISA, MASTERCARD i UNIONPAY platnih kartica, zaključenim izmedju Banke i trgovaca.

Povraćaj pos terminala i opreme se vrši na adresi Vaka Đurovića bb, Podgorica. (sjeverna tribina stadiona “Budućnosti”).

Kako ni nakon više usmenih poziva i pisane opomene, pojedinici trgovci nijesu Banci u stečaju vratili uredjaj za prihvatanje kartica, to se isti još jednom javno pozivaju da izvrše svoju ugovorenu obavezu u navedenom roku.

U protivnom, Banka u stečaju, će protiv svih trgovaca koji ne izvrše povraćaj pos terminala i prateće opreme u navedenom roku, pokrenuti sve zakonom propisane postupke radi povraćaja uredjaja, odnosno radi naknade štete.

U Podgorici, dana 17.10.2019.godine

STEČAJNI UPRAVNIK

Mirko Radonjić